Dragi Colegi,

- daca va confruntati cu preturile unor operatori care sunt cu 50% mai mici decat cele normale;
- daca va confruntati cu problema comisioanelor la amanet de 0,0...% si cu preturi oferite la amanet care sunt peste cotatiile bursiere;
- daca nu doriti ca o firma particulara (eventual din Ungaria) sa va marcheze toate bijuteriile,

trebuie sa participati la primul

CONGRES AL OPERATORILOR CU METALE SI PIETRE PRETIOASE

in data de 05.04.2014, orele 11.00
,

Sala TITULESCU, Pavilion H1,

ROMEXPO

intrarea se va face pietonal pe la poarta A si auto pe la poarta E (acces prin Bd. Poligrafiei)

Va rog sa ne confirmati prezenta Dumneavoastra prin:

e-mail: office@pbro.ro; patronatulbijutierilor@yahoo.com
fax: 021.40.119.41;
tel: 021.40.119.40; 0733.956.090;


Numai impreuna putem realiza un inventar corect al problemelor cu care ne confruntam si numai impreuna putem gasi solutii viabile.
Dupa cum stiti, ne-am confruntat, in trecut, cu o serie de probleme survenite pe linie politico-guvernamentala, situatie in care s-a dovedit inca o data vulnerabilitatea noastra, a majoritatii operatorilor, fata de factorul executivo-legislativ.
De la momentul in care ne-am aflat la doar un pas de introducerea marcarii institutionalizat obligatorie, am fost fortati sa activam toate caile si zonele de ”advocacy” pe care le-am putut accesa pentru a bloca o asemenea aberatie legislativa.
Din toate experientele PBR din 2000 pana in prezent, am inteles ca numai prin forta, putere si influenta concreta vom fi în stare sa ne aparam fata de ideile extravagante ale clasei politice.
De mult timp incercam sa gasim o formula de organism asociativ prin care sa ne unim cu totii impotriva oricarei tentative de a ni se introduce proceduri noi, taxe si alte variante de ”vamuire” a breslei noastre.
Numai atunci cand orice guvern si orice parlamentar va fi nevoit sa tina cont de opinia breslei noastre, vom avea certitudinea ca activitatea noastra va avea un viitor imperturbabil de factorul politico-legislativ.

Este imperativ necesara prezenta dumneavoastra la evenimentul intitulat CONGRESUL OPERATORILOR CU METALE SI PIETRE PRETIOASE, reuniune cu specific profesional la care:

- se vor evidentia si se vor transa problemele noastre;
- se vor identifica directiile strategice pentru intarirea breslei;
- se vor supune la vot actiunile pentru intarirea breslei si a organizatiei din care facem parte cu scopul de a ne putea apara interesele si drepturile democratic si legal in fata oricarui for executiv, fie ca vorbim de ANPC, Guvernul Romaniei sau Comisia Europeana.

Aduceti acest convocator cu Dumneavoastra deoarece constituie ”biletul de intrare” in arealul ROMEXPO;
Aduceti si stampila firmei, necesara pentru confirmarea oficiala a prezentei Dumneavoastra!

Cu salutari colegiale,
Presedinte
Heinz Karl